Matlagningsaktivitet

20110811_deli_0263

Matlagningsaktivitet

20110811_deli_0263

Smakfulla temakvällar

Vi njuter av att laga god mat, och ibland vill vi skämma bort våra gäster lite extra. Med stor omsorg komponerar vi en meny med utsökta råvaror och varsamt utvalda viner för en smakfull helkväll.
Matlagning
Att laga mat tillsammans förenar. Så varför inte laga er middag tillsammans med oss? En matlagningsaktivitet är utmärkt för företaget, dina vänner eller med familjen. Njut av en kväll där hjärta och hjärna får koppla av bland grytor och kastruller – och alla sinnen får njuta. Inspireras av nya dofter och smaker, få tips och råd till din matlagning – och framförallt: njut. Aktiviteten hålls på vår restaurang Östgöta Kök Ekbacken. Så snart ni klivit innanför dörren bjuds ni på något gott att dricka och ett litet tilltugg. Därefter delas ni in i grupper och under ledning av våra duktiga kockar lagar ni sedan en komplett trerätters middag – helt från grunden. Tillsammans skapar vi en matupplevelse – där vi alla hjälps åt att laga mat, duka bord och servera – och slutligen njuta av resultatet.

Inspirationskvällar

Vi har stor kunskap om både vin och råvaror. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och arrangerar mer än gärna vinprovningar tillsammans med våra duktiga sommelierer. Enkelt eller avancerat. Inget är omöjligt då sinnena ska öppnas.
Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss så berättar vi!


Logotyp Östgöta Kök - Gruppen Logotyp Östgöta Kök - Nya Torget Logotyp Östgöta Kök - Ekbacken Logotyp Burgers and Bangers Logotyp Fresh Market Logotyp Härlig Pasta